Homepage » Eerste elftal » VIDEO | Tagliafico geniet van doelpunt: ''Mijn vriendin heeft geluk gebracht''

VIDEO | Tagliafico geniet van doelpunt: ''Mijn vriendin heeft geluk gebracht''

( 0 reacties)
VIDEO | Tagliafico geniet van doelpunt: ''Mijn vriendin heeft geluk gebracht''

Nicolas Tagliafico was afgelopen zondag belangrijk voor Ajax, aangezien hij op een ideaal moment in het duel het doel wist te vinden en daarmee zijn ploeg aan een 2-1 voorsprong hielp. Bij Ajax TV reageert hij op zijn eerste doelpunt in dienst van de Amsterdammers.

"Altijd wil ik het team helpen, altijd mijn uiterste best doen om de overwinning te behalen. Vandaag heb ik gelukkig het tweede doelpunt gemaakt. Het was een belangrijk doelpunt, maar het gaat er vooral om wat het elftal gedaan heeft", zegt Tagliafico tegen Ajax TV. "We waren de hele tijd op jacht naar de zege. Dat is het belangrijkst en dat is wat me vooral bij zou blijven", begint Tagliafico.

Ondanks de flinke achterstand op koploper PSV, houdt hij vertrouwen. "Het wordt heel moeilijk, maar niets is onmogelijk. Zolang er nog een kans is, moeten we vechten. We moeten ook nog tegen PSV. Als we blijven spelen met de inzet zoals vandaag, kunnen we overal winnen, zoals uit als thuis. Laten we voor onze kans gaan. We hebben het duidelijk niet in eigen hand, maar we moeten alles uit de kast halen tot de laatste wedstrijd."

Het was voor de verdediger om meerdere redenen een speciaal duel. "Jazeker, het was de eerste keer dat mijn vriendin me hier heeft zien spelen. Ze heeft geluk gebracht en ik draag het aan haar op. Ik ben erg blij en op naar meer goals en overwinningen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!