Homepage » Eerste elftal » De Ligt niet te spreken over Ajax: ''Dan ziet het er toch wel heel pijnlijk uit''

De Ligt niet te spreken over Ajax: ''Dan ziet het er toch wel heel pijnlijk uit''

( 0 reacties)
De Ligt niet te spreken over Ajax: ''Dan ziet het er toch wel heel pijnlijk uit''

Ajax is er zondag niet in geslaagd om het titelfeest van PSV uit te stellen. Matthijs de Ligt, verdediger van de Amsterdammers baalt ervan dat het niet gelukt is, ondanks dat de intenties er wel degelijk waren.

"Ja, dit doet heel veel pijn natuurlijk. We zijn hier met één missie heen gekomen en als je de directe concurrent de titel tegen jou ziet pakken, is dat heel pijnlijk", aldus De Ligt tegenover de camera's van de NOS. "We waren vandaag gewoon niet goed genoeg. PSV heeft daar optimaal gebruik van gemaakt en pakken hier de titel verdiend, denk ik."

"Ik denk dat het de eerste helft redelijk gelijkwaardig is. Het verschil is dat zij de eerste kans die ze krijgen afmaken en wij missen 'm. Dan loop je eigenlijk de hele tijd achter de feiten aan en dan krijg je net voor rust de 2-0 tegen", vervolgt De Ligt. "Wij zijn nog wel de rust in gegaan met het idee van: we moeten er alles aan doen om te zorgen dat zij geen kampioen worden. Maar de tweede helft lopen ze uit naar 3-0 en dan ziet het er toch wel heel pijnlijk uit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!