Homepage » Eerste elftal » Cocu grinnikt: ''We waren deze week wel bang voor Ajax, want dat lazen we''

Cocu grinnikt: ''We waren deze week wel bang voor Ajax, want dat lazen we''

( 0 reacties)
Cocu grinnikt: ''We waren deze week wel bang voor Ajax, want dat lazen we''

PSV kroonde zich zondagmiddag tot kampioen van Nederland door Ajax met 3-0 te verslaan. Trainer Phillip Cocu stond na afloop met een grote glimlach de pers te woord.

"We waren deze week wel bang voor Ajax", zegt hij met een knipoog tegenover het Algemeen Dagblad. "Want dat lazen we, dat we met angst en beven zouden toeleven naar hun komst. Maar de spelers hebben hun ware gezicht getoond."

"Gastón Pereiro 'op 10' achter drie spitsen, we dachten dat het mogelijk moest zijn", vervolgt de oefenmeester. "En de fantastische sfeer in het stadion hielp ook mee om de tegenstander te imponeren. Na de 2-0 zag je al: de buit is binnen."

Cocu is trots op zijn ploeg. "Dit is de titel van geloven in elkaar en een team vormen", meent hij. "Ik zeg het zo vaak tegen spelers: je kunt wel heel veel individuele klasse hebben in een elftal en daarmee zul je best een keer wat winnen. Maar een hecht team zijn, dat biedt een basis voor structureel succes. Ik ben heel trots op wat deze groep na een moeilijke start heeft gepresteerd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!