Homepage » Eerste elftal » Supportersvereniging Ajax haalt uit: ''Dat moet keihard aangepakt worden''

Supportersvereniging Ajax haalt uit: ''Dat moet keihard aangepakt worden''

( 0 reacties)
Supportersvereniging Ajax haalt uit: ''Dat moet keihard aangepakt worden''

De supportersvereniging van Ajax is niet te spreken over het gedrag van de Ajax-fans tijdens en na de uitwedstrijd tegen PSV. Zo werd bij terugkomst in Amsterdam de spelersbus opgewacht door boze supporters.

Directeur Fabian Nagtzaam van de supportersvereniging Ajax heeft geen goed woord over voor de actie van de supporters. "Van spelers en eigendommen blijf je te allen tijden af. De individuen die dit hebben gedaan moeten dan ook keihard aangepakt worden", aldus Nagtzaam tegenover NU.nl.

"Supporters mogen altijd een oordeel vellen of kritisch zijn", vervolgt Nagtzaam. "Het is ook prima om in gesprek te gaan, maar dat doe je niet door de spelersbus tegen te houden of aan spelers te zitten. Daar blijf je van af."

Ook tijdens het duel met PSV lieten de meegereisde fans zich niet onbetuigd. Er werd vuurwerk vanuit het uitvak in de PSV-vakken gegooid. "Dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Het zijn een paar mensen die het voor de rest van het vak verpesten. Het collectief mag niet bestraft worden", aldus Nagtzaam.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!