Vertrek Ziyech nog geen uitgemaakte zaak: ''Laten we het op fifty-fifty houden''

0
Vertrek Ziyech nog geen uitgemaakte zaak: ''Laten we het op fifty-fifty houden''

Marc Overmars gaat ervan uit dat middenvelder Hakim Ziyech na dit seizoen vertrekt bij Ajax, maar volgens de directeur spelersbeleid bestaat er nog een kans dat Ziyech blijft. Verder hoopt Overmars dat hij Matthijs de Ligt, André Onana en Donny van de Beek kan behouden voor Ajax.

"Je moet reëel zijn dat Ziyech een van de kanshebbers is die een keer een stap wil maken. Hij heeft zes jaar in Nederland gespeeld. Dan snap ik zijn gedachten", vertelde Overmars tegen FOX Sports. "We moeten het gaan zien. De juiste club moet komen en het bedrag moet goed zijn. Maar hij is 25, dat is tegenwoordig al oud. Laten we het op fifty-fifty houden. Ik kan het wel heel goed begrijpen."

Overmars hoopt echter vooral dat Onana, De Ligt en Van de Beek niet vertrekken. "Er zitten een paar heel grote clubs achter een aantal spelers aan. Maar wij hebben ook tegen hen gezegd: eerst even de titel binnen halen gezamenlijk. Dat is onze doelstelling. Dus mijn antwoord is duidelijk: wij willen die jongens niet zien vertrekken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›