''Hij heeft het voor elkaar gekregen dat bijna iedere Ajaxsupporter blij is dat hij oprot''

1
''Hij heeft het voor elkaar gekregen dat bijna iedere Ajaxsupporter blij is dat hij oprot''

Justin Kluivert staat op het punt zijn transfer naar AS Roma af te ronden. Kale en Kokkie balen van het toekomstige vertrek van de jongeling. Toch zeggen ze ook dat iedereen nu ook wel blij is met het vertrek.

"We wilden Kluivert er allemaal bij als buitenspeler en nu heeft die gozer het voor elkaar gekregen dat bijna iedere Ajaxsupporter blij is dat hij oprot", vertelt Kokkie. "Welke Ajaxsupporter je nu ook spreekt, al had Ajax tien miljoen gevangen, dan hadden ze nog gezegd: strik erom en weg ermee."

"Qua uitspraken heeft Kluivert natuurlijk het IQ van een aardbei", vervolgt Kokkie. "Hij zal daar nu ongetwijfeld gaan zeggen dat Roma nooit meer verliest van Juventus of Inter. Financieel doet hij het wel beter dan jij en ik. Je kunt er een leuk kussentje van kopen, want die zal hij nodig hebben. Ik denk dat hij heel veel op de bank zal zitten."

Kale merkt ook op dat Kluivert zich eigenlijk nooit heeft laten zien in grote wedstrijden. "Hij heeft het tegen Roda, PEC Zwolle en nog een paar clubjes leuk gedaan, dan scoort hij nog eens een keer drie keer. Ik ben bang dat je een soort kettingreactie gaat krijgen. De Ligt staat op de nominatie en wordt in verband gebracht met allerlei clubs en De Jong ook. Voor welke positie gaat Barcelona Frenkie de Jong dan halen?"

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Jun 2018 om 10:20
    Yo watch the gaaaaaaaaaaaame, het is #MC Doppen in the building voor die echte echte commenting. Voetbal is eg stom bruur, die ekte sh1t is BMX en alleen boef a niffa swa. Ik laat jullie faka G's verdr wel gewn met rust oke?? Ik wil geen ruzie sorry sory man. #MC doppooooon out!!
Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›