Tadic niet mee op trainingskamp naar Engeland

( 0 reacties)
Tadic niet mee op trainingskamp naar Engeland

Ajax zal het in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zonder Dusan Tadic moeten stellen. De Ajax-aanwinst sluit pas kort voor het tweeluik tegen Sturm Graz in de voorrondes van de Champions League aan bij de ploeg van trainer Erik ten Hag.

Dat meldt De Telegraaf zondagochtend. Tadic gaat volgens het dagblad niet mee naar Engeland, waar de club uit Amsterdam tussen 16 en 20 juli een trainingskamp belegt. Pas na het trainingskamp zal Tadic terugkeren op het trainingsveld, waardoor de Servische creatieveling nauwelijks tijd heeft fit te worden voor de wedstrijd tegen Sturm Graz op 25 juli. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat Tadic in dat duel zijn debuut voor Ajax zal maken. 

Dat Tadic pas zo laat aansluit bij de Ajax-selectie, heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de 29-jarige middenvelder na een zwaar seizoen in Engeland zonder winterstop en een WK nog niet van een vakantie heeft kunnen genieten. Andere WK-gangers als Lasse Schøne, Kasper Dolberg, Nico Tagliafico en Hakim Ziyech krijgen minder tijd om te herstellen en worden al snel weer op het trainingsveld verwacht.

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›