Homepage » Eerste elftal » Labyad verdedigt Ten Hag: ''Ik heb zo veel onzin over hem voorbij horen komen''

Labyad verdedigt Ten Hag: ''Ik heb zo veel onzin over hem voorbij horen komen''

( 0 reacties)
Labyad verdedigt Ten Hag: ''Ik heb zo veel onzin over hem voorbij horen komen''

Zakaria Labyad heeft veel bewondering voor trainer Erik ten Hag. De Ajax-aanwinst werkte bij FC Utrecht en PSV al eerder met de oefenmeester samen en is onder de indruk van zijn werkwijze.

"In mijn ogen is Erik ten Hag de best denkbare trainer voor een speler", zegt Labyad tegenover Voetbal International. "Als je het over beeldvorming hebt: ik heb de laatste maanden zo veel onzin over hem voorbij horen komen. Ik ken geen speler die niet positief over hem is."

"Deze trainer is zó perfectionistisch, hij eist elke dag het maximale. Van zichzelf, maar ook van de spelers. In oefenvormen, in een bosloop, in het gedrag, in afspraken, in alles", vervolgt Labyad, die het ook op persoonlijk vlak goed kan vinden met Ten Hag.

"Hij is ook een heel betrokken en fijn mens", zegt de Ajax-middenvelder. "Iedere speler kan altijd bij hem aankloppen en zijn verhaal doen. Hij zal altijd een luisterend oor hebben, je helpen, maar ook uitleg geven als je het ergens niet mee eens bent. Ten Hag heeft altijd het beste voor met iedereen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!