Ten Hag onder de indruk: ''Sommige dingen lijken in het begin onmogelijk''

0
Ten Hag onder de indruk: ''Sommige dingen lijken in het begin onmogelijk''

Erik ten Hag is in zijn nopjes met de terugkeer van Daley Blind bij Ajax. De hoofdtrainer van de club uit Amsterdam ziet komend seizoen een belangrijke rol weggelegd voor de 28-jarige middenvelder.

"Dit is geweldig. Zowel voor Ajax als voor het Nederlands voetbal", zo luidt Ten Hag zijn eerste reactie op de komst van Blind. "Voor Daley geldt: welkom terug. Het is een kind van de club en hij is nog in de bloei van z'n leven. Het is prachtig dat hij nu al terugkeert. Hij kan een grote rol gaan vervullen bij Ajax", vertelt de oefenmeester tegenover Ajax TV.

Dat Ajax spelers als Dusan Tadic en Daley Blind zou aantrekken, hielden veel Ajax-fans aan het begin van de transferperiode voor onmogelijk, zo ook Erik ten Hag. "Sommige dingen lijken in het begin onmogelijk, maar dan moet je ervoor gaan. Ik moet Ajax een groot compliment maken dat ze door hebben gezet en dat het uiteindelijk is gelukt."

Op welke plek Erik ten Hag Blind het meest zal laten spelen, weet hij nog niet precies. "Hij kan op meerdere posities spelen, maar ergens op de as van het veld zal zijn positie zijn. Tussen verdediging en middenveld kan je switchen. De toekomst zal uitwijzen op welke positie hij nodig is."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›