Ajax titelfavoriet: ''Ze hebben veruit de beste ploeg van Nederland''

( 0 reacties)
Ajax titelfavoriet: ''Ze hebben veruit de beste ploeg van Nederland''

Justin Hoogma, Wout Weghorst, Bram Castro en Joey Pelupessy moesten in gesprek met TC Tubantia een kleine voorspelling geven over het nieuwe eredivisieseizoen en ze waren het er allemaal over eens dat Ajax kampioen moet worden.

Justin Hoogma voetbalt nu voor het tweede seizoen bij Hoffenheim en hij merkt dat hij nu de ideeën van de trainer eindelijk goed kent. Dat is vergelijkbaar met de situatie bij de Amsterdammers, waar Erik ten Hag vorig seizoen in de winterstop het stokje overnam van Marcel Keizer. ''Ik ben hier voor het tweede jaar en merk dat er een groot verschil is met vorig jaar. Het gaat nu makkelijker, ik heb de tactiek onder de knie.'' 

Keeper Bram Castro vindt het knap hoe de club heeft ingekocht. ''Ze hebben met Blind en Tadic zoveel ervaring binnengehaald, De Ligt is een jaar verder en ze hebben veel talent. Vorig jaar verloor Ajax de eerste wedstrijd in Almelo, dat zal dit seizoen niet snel gebeuren. Nu zijn er jongens die opstaan en zeggen: tot hier en niet verder." Joey Pelupessy is het met zijn oud-teamgenoot eens. ''Kijk naar de aankopen, die zijn echt goed. Het is heel reëel om Ajax te noemen. Ze hebben veruit de beste ploeg van Nederland."

Wout Weghorst is vooral onder de indruk van de trainer van Ajax. ''Ze hebben de beste selectie en een goede trainer. Ik heb Ten Hag als trainer niet meegemaakt, maar ken hem persoonlijk. Hij heeft me meerdere keren advies gegeven in mijn carrière."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!