Homepage » Eerste elftal » Onana krijgt goed nieuws uit Kameroen: ''Hij zal er normaal gesproken wel bij zijn''

Onana krijgt goed nieuws uit Kameroen: ''Hij zal er normaal gesproken wel bij zijn''

( 0 reacties)
Onana krijgt goed nieuws uit Kameroen: ''Hij zal er normaal gesproken wel bij zijn''

Clarence Seedorf en Patrick Kluivert nemen samen de nationale ploeg van Kameroen onder hun hoede. De oud-spelers van Ajax kijken uit naar de uitdaging.

"Het is geweldig om met Clarence te gaan samenwerken", zegt Kluivert in De Telegraaf. "Op papier is Clarence de bondscoach en ben ik zijn assistent, maar in de praktijk is het een duobaan. We hebben aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. Door onze ervaringen in de top en onze kennis als trainer kunnen we elkaar goed aanvullen."

Kluivert zal niet heel vaak in Afrika zijn. "De meeste spelers van Kameroen spelen in Europa.Dus in principe ben ik alleen in de interlandperiodes in Afrika", aldus de oud-spits, die ook Ajax-doelman Andre Onana in de gaten houdt. "Een uitstekende keeper. Hij zal er normaal gesproken wel bij zijn."

Onana maakte in 2015 al zijn debuut voor de nationale ploeg van Kameroen, maar speelde tot dusver slechts vier interlands. De sluitpost liet de Afrika Cup van 2017 schieten, omdat hij voor een basisplaats wilde gaan bij Ajax. Daarna raakte Onana uit beeld.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›