Homepage » Eerste elftal » Tadic voorziet talenten van advies: ''In het voetbal, kun je nooit ontspannen''

Tadic voorziet talenten van advies: ''In het voetbal, kun je nooit ontspannen''

( 0 reacties)
Tadic voorziet talenten van advies: ''In het voetbal, kun je nooit ontspannen''

Dusan Tadic ziet voor zichzelf een leidersrol weggelegd binnen de selectie van Ajax. De Servische linkspoot is een van de ervaren krachten in de spelersgroep en is aankomend seizoen van plan de nodige verantwoordelijkheid op zich te nemen. 

"Ik denk dat je daarmee geboren wordt", begint Tadic zijn betoog over leiderschap. "Ik voel me een van de leiders, want ik ben een van de oudste. Maar ik denk ook dat ik dat van nature in me heb", voegt hij daaraan toe in gesprek met het Algemeen Dagblad

Dat de komst van Tadic naar Ajax gepaard gaat met hoge verwachtingen, heeft de aanvaller zelf nog geen moment gestoord. "Ik ben het gewend om onder druk te spelen, want ik heb heel mijn leven niets anders gedaan. Dat is voor mij heel normaal."

Bovendien denkt Tadic dat de spelersgroep van Ajax over voldoende kwaliteiten beschikt. "Ik denk dat dit een hele talentvolle selectie is en het kunnen echte topspelers worden. Maar ze moeten denk ik wel leren dat ze elke dag moeten werken en nooit kunnen ontspannen. Want in het leven en in het bijzonder in het voetbal, kun je nooit ontspannen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›