Homepage » Eerste elftal » Blind niet geheel positief over Eredivisie: ''Dat lijkt me echt verschrikkelijk''

Blind niet geheel positief over Eredivisie: ''Dat lijkt me echt verschrikkelijk''

( 0 reacties)
Blind niet geheel positief over Eredivisie: ''Dat lijkt me echt verschrikkelijk''

Daley Blind kan niet wachten om zaterdagavond zijn rentree te maken in de Eredivisie. Toch zijn er ook aspecten waar de 28-jarige verdediger minder naar uitkijkt.

"Ik kijk niet uit naar het kunstgras, dat lijkt me verschrikkelijk. Maar ja ook dat hoort erbij. Dan moet je prof zijn en er staan", begint Blind in gesprek met FOX Sports. De Nederlands international is er zich van bewust dat het spel in Nederland van een lager niveau is dan hij gewend is. "Het is misschien even anders dan bepaalde tegenstanders in de Premier League. Dat hoort erbij, dat wist ik toen ik de keuze maakte."

Mede door het aantrekken van Tadic en Blind, wordt Ajax in de media getipt als de grootste titelkandidaat. De van Manchester United overgekomen linkspoot waakt voor gemakzucht. "Elke wedstrijd zullen we als een finale moeten zien. Er is genoeg gezegd over de Ajax-selectie, maar we moeten het elke wedstrijd maar eens bewijzen en ook naar onszelf toe zijn we verplicht elke wedstrijd zo te benaderen."

"Je moet jezelf zo optimaal kunnen motiveren om elke wedstrijd het uiterste eruit te halen en de drie punten binnen te slepen", vervolgt Blind. "Tuurlijk qua ambiance en sfeer zal dat anders zijn. Dat is iets waar ik niks kan aan veranderen, helaas."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›