''Overmars zal het furieuze management van Van de Beek hebben willen paaien''

0
''Overmars zal het furieuze management van Van de Beek hebben willen paaien''

Donny van de Beek moest dit seizoen al een paar keer op de bank beginnen bij een duel van Ajax, maar woensdag mocht hij van trainer Erik ten Hag in de basis beginnen tegen Dinamo Kiev (3-1 winst). Na de wedstrijd werd de middenvelder, die de 1-0 maakte voor Ajax, uitgeroepen tot Man of the Match en volgens Henk Spaan was dat niet zonder reden.

In de slotfase van elke wedstrijd kiest directeur spelersbeleid Marc Overmars de man van de wedstrijd van Ajax. “Dat hij werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd is arbitrair - Ziyech, Schöne en De Ligt waren even legitieme kandidaten - maar Donny speelde een puike partij”, schrijft de journalist in Het Parool.

Van de Beek was verre van blij met zijn plekken op de bank en was er ontevreden over. “Overmars zal met zijn bekroning het furieuze management van Van de Beek hebben willen paaien”, aldus Spaan, die verder Dusan Tadic geen puike partij zag spelen in het heenduel met Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League.

"Tadic moest plaatsmaken als nummer 10 en verhuizen naar Neres' plek, wat voor hem niet goed afliep. Behalve op het moment dat hij hem er subliem inschoot, verloor Tadic de bal vaker dan hij hem behield. Hij praat veel in de krant over zijn leidersrol, terwijl Ziyech toch echt het brein en de motor van dit elftal is”, aldus Spaan.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›