Tagliafico baalt: ''Ik ga de baas vragen of ik een lift kan krijgen''

0
Tagliafico baalt: ''Ik ga de baas vragen of ik een lift kan krijgen''

Nicólas Tagliafico liep dan woensdagavond wel tegen een schorsing aan omdat hij geel kreeg in het heenduel met Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League, maar desondanks had hij na afloop goede zin. Ajax won met 3-1 en Tagliafico vierde de fraaie zege met een bitterbal en een kaassoufflé.

"Ja, het is lekker hoor", zegt de Argentijnse linksback lachend in gesprek met AT5. "Ik heb honger en ik ga thuis ook nog wat eten. Of het ook beter is dan de Argentijnse keuken? Nee, ik vind het eten heel lekker hier, maar ik mis het eten van thuis wel, haha."

Tagliafico was verder zeer te spreken over de sfeer in de Johan Cruijff Arena. "Als het publiek zo tekeergaat... Dat motiveert enorm om de tegenstander onder druk te zetten", vervolgde Tagliafico, die weer een droom waar lijkt te gaan maken. "Ik heb altijd al op een WK en in de Champions League willen spelen. Toen de hymne in het stadion werd gespeeld, ging mijn hart sneller kloppen."

Dat Tagliafico een gele kaart kreeg was wel een minpunt. Hij moet nu de return in Oekraïne missen. "Het ging per ongeluk. Ik keek naar de bal en ik raakte mijn tegenstander aan. Je kunt er geel voor geven, maar het was niet mijn bedoeling", aldus Tagliafico, die wel mee wil naar Oekraïne. “Ik ga aan de baas vragen of ik een lift kan krijgen, haha. Ik wil er graag bij zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›