Kritiek op Ten Hag: ''Die interviews zijn toch ook om te huilen?''

( 0 reacties)
Kritiek op Ten Hag: ''Die interviews zijn toch ook om te huilen?''

Erik ten Hag is nu de hoofdtrainer van Ajax, maar was eerder drie jaar assistent-trainer bij PSV. Acteur Frank Lammers, fanatiek PSV-supporter, is ervan overtuigd dat ze in Eindhoven blij waren toen hij was vertrokken.

''Ze hebben hem daar leren kennen als man zonder humor en relativeringsvermogen. Dus zolang Ten Hag trainer is bij Ajax, maak ik me weinig zorgen over de titelprolongatie van PSV. Die man neemt zichzelf veel te serieus en is nou ook niet bepaald een grote communicator'', begint hij in gesprek met de Nieuwe Revu.

Ook hoe hij overkomt zint Lammers niet. ''Die interviews voor de camera van Ten Hag zijn toch ook om te huilen? Ging hij met grote stelligheid verkondigen aan de vooravond van PSV-Ajax in april dat PSV wel bang zou zijn voor Ajax. Dat deed hij op zo'n lullige manier dat zelfs niemand in Amsterdam daarin is getrapt."

Lammers vindt de Amsterdammers ook veel te arrogant. "Maar nee hoor: als er in Jong Ajax een talentje een half jaar aardig voetbalt, dan is hij volgens zowat alle Amsterdammers hier hard op weg om de nieuwe wereldtopper te worden. Maar het gros van al die beloften wordt hooguit de zoveelste Kiki Musampa.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›