''Het is te hopen dat Ajax ook deze wedstrijden makkelijk gaan winnen''

( 0 reacties)
''Het is te hopen dat Ajax ook deze wedstrijden makkelijk gaan winnen''

Ajax speelt komend weekend op de voorhand een makkelijke wedstrijd tegen FC Groningen. De Groningers hebben nog maar één punt uit vier wedstrijden. Freek Jansen is opportunistisch over de wedstrijd tegen FC Groningen.

"Die moet gewoon gewonnen worden. Nu is het wel zo dat we de laatste weken op het netvlies hebben staan. Dat ging een stuk moeilijk dan aanvankelijk gedacht, maar er is nu wel rust op het gebied van de transfermarkt, het raamwerk krijgt steeds meer werk en er zijn amper geblesseerde spelers en de geblesseerden die er zijn die zijn al langere tijd uitgeschakeld. Dit moet gewoon gewonnen worden", begint Jansen in gesprek met Voetbal International.

Ondanks dat Ajax wist te winnen van Heracles Almelo en VVV Venlo, ging het niet makkelijk. "Het is te hopen dat Ajax ook deze wedstrijden makkelijk gaan winnen. Dan kun je echt spelers gaan sparen, want je speelt straks 7 wedstrijden in drie weken tijd, met twee wedstrijden voor de Champions League onder andere tegen Bayern München-uit. Terwijl je voor de competitie AZ-thuis en PSV-uit treft. Dus dat zijn wel krakers die op het programma staan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›