''Ik hoefde niet weg, maar Ajax is een van de tien grootste clubs van de wereld''

( 0 reacties)
''Ik hoefde niet weg, maar Ajax is een van de tien grootste clubs van de wereld''

Dusan Tadic keerde deze zomer terug in de Eredivisie. De stap van de Serviër, die overkwam van Southampton, kwam voor velen als een verrassing.

"Ik hoefde niet weg uit Engeland, maar Ajax is Ajax", geeft Tadic aan in gesprek met ELF Voetbal Magazine. "En Ajax is een van de tien grootste clubs van de wereld. Er hebben hier zoveel grote spelers rondgelopen, ik krijg kippenvel als ik daaraan denk. Weet je: Ajacieden en Serviërs, ze lijken in sommige opzichten op elkaar. Ze hebben trots en flair, zijn licht arrogant. Neem Marko Pantelic, die hier een paar jaar geleden heeft gespeeld. Goeie gozer, hij weet hoe je de fans blij moet maken."

Tadic had meer redenen om voor Ajax te kiezen. "Ik wil heel graag in de Champions League voetballen", geeft hij aan. "Tot nu toe heb ik alleen in de Europa League gespeeld. Ik loop hier nu pas een paar weken rond, maar deze groep heeft echt potentie. Potentie om de Champions League te halen én kampioen te worden, mijn tweede doel. Mijn derde doel? De jonge gasten beter maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›