''Waarschijnlijk krijgt hij net als Matthijs de Ligt rust van Erik ten Hag''

( 0 reacties)
''Waarschijnlijk krijgt hij net als Matthijs de Ligt rust van Erik ten Hag''

Ajax neemt het in de eerste ronde van het bekertoernooi op tegen Te Werve. Voor Kevin Sanchez Angulo is het een bijzondere wedstrijd. De verdediger van Te Werve is al van kleins af aan een groot fan van Ajax.

"Deze loting is een jongensdroom voor ons allemaal", vertelt Sanchez Angulo in het Algemeen Dagblad. "Ik had altijd wel enkele posters op mijn kamer hangen. Daarnaast verzamelde ik sjaaltjes en shirts van Ajax. En ik was regelmatig ballenjongen bij thuiswedstrijden in de eredivisie, maar ook in de Europa League."

Sanchez Angulo speelde zelfs in de jeugd van Ajax. "Dat was een geweldige tijd", blikt hij terug. "De spelers werden thuis met busjes opgehaald, ik destijds in Den Haag. De club hielp ons ook met school. Daarnaast was de begeleiding van jeugdspelers fantastisch. Ajax had bijvoorbeeld speciale trainers voor verdedigers. Ik heb zelf training gehad van Arnold Mühren en Michel Kreek. Simon Tahamata gaf ons techniektraining. Ik heb ontzettend veel geleerd van hun allemaal."

Het is de vraag of de verdediger door een blessure in actie kan komen, maar Sanchez Angulo hoopt op een weerzien met Kaj Sierhuis. "Bij Ajax voetbalde hij in de jeugd altijd een team onder mij. Ik sprak hem regelmatig op Instagram", aldus Sanchez Angulo, die Hakim Ziyech de beste Ajacied vindt. "Zijn traptechniek is fenomenaal. Ook ben ik onder de indruk van de manier, waarop hij voetbalt. Waarschijnlijk krijgt hij net als Matthijs de Ligt, voor wie ik ook veel bewondering heb, rust van Erik ten Hag."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›