Ten Hag lovend over uitblinker Ajax: ''Hij is inderdaad in supervorm''

( 0 reacties)
Ten Hag lovend over uitblinker Ajax: ''Hij is inderdaad in supervorm''

Klaas-Jan Huntelaar bewees zaterdagavond zijn waarde voor Ajax. De ervaren spits van de Amsterdammers scoorde twee keer in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, tot tevredenheid van trainer Erik ten Hag.

"Hij is inderdaad in supervorm", zegt Ten Hag in gesprek met Ajax TV. "Vanaf het begin heeft hij een heel goede voorbereiding kunnen draaien. Hij is topfit en brengt ongelooflijk veel voor de ploeg. In het defensieve, in het vrijlopen, maar hij staat er uiteindelijk om goals te maken."

Huntelaar kwam al zes keer tot scoren in de Eredivisie. "Het is een punt waar ik het aan het begin van het seizoen met hem over gehad. Hij wil veel aan het team geven, maar het gaat om goals. Die maakt hij op dit moment, dus daar zijn we tevreden mee", aldus Ten Hag, die blij is dat hij kan beschikken over Huntelaar.

"Al die slimmigheidjes... Hij is geslepen, gepokt en gemazeld in het internationale topvoetbal, heeft Champions League-ervaring. Dat geeft hij aan de ploeg", meent de oefenmeester. "Maar hij is hier voor de goals. Daar wordt een spits op afgerekend. Iedere ploeg zou zich zo'n spits en zo'n persoon wensen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›