Swart laakt houding ADO: ''Als Ajax daar naar toe gaat weet ik zeker dat ze er wél klaar voor zijn''

( 0 reacties)
Swart laakt houding ADO: ''Als Ajax daar naar toe gaat weet ik zeker dat ze er wél klaar voor zijn''

De strijd om de landstitel lijkt dit jaar te gaan tussen Ajax en PSV. Volgens Sjaak Swart heeft PSV daarbij het voordeel dat tegenstanders tegen de ploeg uit Amsterdam altid gretiger zijn. Dat zegt hij tijdens het wekelijkse programma Alles op Swart van AjaxPrimeur.

Het valt Swart op dat de meeste mensen vooral over de ontmoeting met landskampioen PSV praten terwijl eerst nog de Champions League wedstrijd tegen AEK Athene op het programma staat. "Daar praat iedereen wel over heen, maar vergeet niet dat ze gewoon kampioen zijn geworden. Die hebben technische voetballers altijd en het is moeilijk om tegen te spelen. Je kan er van winnen, maar dan moet je wel tot het uiterste gaan. Het publiek staat de laatste tijd achter je en die moet je dan ook verwennen door er vol in te gaan."

Mister Ajax irriteerde zich aan de instelling van ADO Den Haag in de wedstrijd tegen PSV. "Als ik de wedstrijd van PSV zie van afgelopen zondag, dat was echt een eitje. Dat was niet normaal. Dat was een dramawedstrijd van Den Haag. Het leek wel alsof ze de hele nacht op stap zijn geweest. Als Ajax daar naar toe gaat, weet ik zéker dat ze er wel klaar voor zijn. PSV heeft het iets makkelijker omdat iedereen van Ajax wil winnen. Dat zou eigenlijk ook zo moeten zijn bij PSV."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›