AEK Athene vol vertrouwen: ''Zullen kansen krijgen door de manier waarop zij spelen''

0
AEK Athene vol vertrouwen: ''Zullen kansen krijgen door de manier waarop zij spelen''

AEK Athene-trainer Marinos Ouzounidis heeft er alle vertrouwen in dat zijn team woensdagavond een resultaat zal halen in het Champions League-duel met Ajax. De Griekse oefenmeester hoopt de zwakke punten van de Amsterdammers te kunnen exploiteren. 

"We zullen erg goed moeten spelen", laat Ouzonidis weten tegenover Sport24. "Ajax is een team dat altijd erg goed aan de bal is, maar heeft ook zwaktes. We zullen de hele wedstrijd geconcentreerd moeten zijn. Als je denkt dat er geen probleem is, maken ze goals. Maar wij zullen ook kansen krijgen door de manier waarop zij spelen."

Ouzounidis is er zich bewust van dat zijn ploeg in Amsterdam van de goal af moet komen. "In zo'n wedstrijd kun je niet alleen verdedigen. In de voorgaande wedstrijden kregen de ploegen ook kansen tegen Ajax, maar scoorden ze niet. Als we een goed resultaat willen halen, moeten we proberen een goal te maken."

Het is voor Ouzounidis niet de eerste keer dat hij op bezoek gaat bij Ajax. De 49-jarige oud-prof speelde in een ver verleden al een keer tegen de Amsterdammers. "Dat waren andere tijden. Toen waren ze veel beter. Ajax heeft nu veel talenten, die over een paar jaar in de top zullen spelen. Het is anders wanneer je speler bent. Waar ik geïnteresseerd in ben is hoe we ons gaan voorbereiden op de wedstrijd. Als de wedstrijd begint moeten we alles geven om een goed resultaat te halen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›