Ten Hag waarschuwt: ''AEK kent de wetten van het Europese voetbal''

0
Ten Hag waarschuwt: ''AEK kent de wetten van het Europese voetbal''

Erik ten Hag heeft zijn spelers gewaarschuwd voor de kwaliteiten van Champions League-opponent AEK Athene. De Ajax-trainer benadrukt dat er tijdens het miljoenenbal absoluut geen ruimte is voor onderschatting. 

"Aan de Champions League doen alleen maar goede ploegen mee. En AEK is Europees heel geslepen", vertelt Ten Hag op de persconferentie, geciteerd door de NOS. "Ze weten waar ze het over hebben, ze kennen de wetten van het Europese voetbal. En dat is vooral: het resultaat bovenaan zetten."

Ten Hag is niet van plan zijn speelplan in de Champions League te wijzigen. "We gaan ons eigen spel spelen, dominant op de helft van de tegenstander waarbij we de tegenstander geen lucht willen geven", stelt de hoofdtrainer. 

Het feit dat Ajax haar eerste Champions League-duel in eigen huis speelt vindt Ten Hag mooi, maar heeft volgens de trainer geen enkel invloed op het resultaat. "Daar heb je geen invloed op, dus daar heb ik niets mee. Maar de fans hebben hier wel lang op gewacht. Die hunkering zal ongetwijfeld leiden tot een echte Europese cup-sfeer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›