Wöber: ''Wie heeft er iets aan als ik chagrijnig of gefrustreerd ga doen?''

( 0 reacties)
Wöber: ''Wie heeft er iets aan als ik chagrijnig of gefrustreerd ga doen?''

Max Wöber beleefde een uitstekende week bij Ajax. De linksbenige verdediger begon zowel tegen Bayern München als tegen AZ aan de aftrap en maakte in beide wedstrijden een sterke indruk.

Komende week staan Wöber opnieuw twee duels te wachten. Met Oostenrijk neemt hij het op tegen Noord-Ierland en Denemarken. "Twee duels die ik mogelijk speel, daar kijk ik naar uit", zegt Wöber tegenover Voetbal International. "Met de wedstrijd tegen Bayern en AZ opgeteld dus vier wedstrijden in twee weken tijd. Dat is wat ik vooral mis als ik niet speel: ritme. Het om de paar dagen spelen van een wedstrijd. Hopelijk krijg ik dat gevoel ook weer terug bij Ajax."

Of Wöber nog steeds op een basisplek rekenen als Frenkie de Jong hersteld is van een blessure, weet hij nog niet. "Natuurlijk wil ik vaker spelen, welke speler wil dat niet, maar ik moet geduld hebben. Dat is niet makkelijk, het is soms wel echt moeilijk als je weer niet speelt, maar ik ben positief ingesteld", vertelt Wöber.

"Wie heeft er iets aan als ik chagrijnig of gefrustreerd ga doen? Dan weet ik ook zeker dat ik er niet klaar voor ben als ik wel de kans krijg", redeneert Wöber. "Dus dan benadeel ik het team, maar ook mezelf. Dat gaat mij niet gebeuren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›