Kluivert: ''Kreeg echt kippenvel van het geklap toen ik het shirt omhooghield''

( 0 reacties)
Kluivert: ''Kreeg echt kippenvel van het geklap toen ik het shirt omhooghield''

Justin Kluivert vertrok afgelopen transferperiode bij Ajax en ging naar AS Roma. Toch komt hij daar nog niet volledig uit de verf.

''Ik moet er zelf voor zorgen dat ik niet meer op de tribune terechtkom. Ik verwacht niet dat dat nog gebeurt'', aldus Kluivert in gesprek met de NOS. De aanvaller speelde onlangs een hele wedstrijd in de Champions League, toen Viktoria Plzen de tegenstander was.

Hij scoorde zelfs, en liet toen een shirt met de naam van Nouri erop zien. ''Het was mijn eerste goal en het zat al langer in mijn hoofd om zoiets te doen. Appie zit nog heel diep in mij en dat wilde ik zo uitdrukken. Ik kreeg echt kippenvel van het geklap toen ik het shirt omhooghield.''

Hij volgt Ajax nog goed. ''Ajax is een mooi team. Ze hebben goede aankopen gedaan. Van het resultaat tegen Bayern zat ik echt te genieten'' zegt Kluivert, die momenteel niet bij het Nederlands elftal zit. ''Dat was wel even balen, natuurlijk. Maar Jong Oranje is ook mooi. Ik ben altijd blij om voor mijn land te spelen'', besluit hij.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Natuurlijk was het zwaar", kijkt Justin Kluivert terug op zijn rommelige vertrek bij Ajax ?????????? #ajax #kluivert #justinkluivert #nossport #nos #jongoranje

Een bericht gedeeld door NOS Sport (@nossport) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›