Homepage » Eerste elftal » Tip voor Feyenoord in Klassieker: ''De wedstrijd schriftelijk afdoen''

Tip voor Feyenoord in Klassieker: ''De wedstrijd schriftelijk afdoen''

( 0 reacties)
Tip voor Feyenoord in Klassieker: ''De wedstrijd schriftelijk afdoen''

Ajax speelt komende week in de Champions League tegen Benfica. Feyenoord speelt geen Europees voetbal en zij kunnen nu al focussen op de komende eredivisiewedstrijd. Dan staan beide clubs namelijk tegenover elkaar. 

Hugo Borst heeft weinig vertrouwen in Feyenoord. In het Algemeen Dagblad schrijft hij dat alle supporters van de club nu al knikkende knieën hebben. ''In Rotterdam heeft echt niemand zin in die wedstrijd in de Arena. De vraag is niet of Feyenoord de Klassieker verliest, maar met hoeveel. Ajax is op tien posities beter. Van Persie verslaat Donny van de Beek, maar als de grijsaard de bal heeft staat er niemand vrij.'' De spelers kijken ook al tegen de wedstrijd op, weet Borst.

''Geen Feyenoorder wil zondag de bal hebben, let maar op. Zo gaat het meestal. Feyenoorders vallen in Amsterdam collectief ten prooi aan faalangst.'' Hij heeft een tip voor de komende eredivisietegenstander van de Amsterdammers. ''Niet komen opdagen, de wedstrijd schriftelijk afdoen. Kan dat zonder puntenaftrek? Gewoon zeggen dat heel de selectie aan de schijterij is. Als je dan toch afreist met elkaar afspreken dat het onder de 10 blijft. Dat moet op zich lukken.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!