Homepage » Eerste elftal » Ziyech vol vertrouwen: ''Op de goede weg om iets bijzonders neer te zetten''

Ziyech vol vertrouwen: ''Op de goede weg om iets bijzonders neer te zetten''

( 0 reacties)
Ziyech vol vertrouwen: ''Op de goede weg om iets bijzonders neer te zetten''

Ajax is een ontzettend belangrijke week goed begonnen met een ruime overwinning op sc Heerenveen. Dinsdagavond komt Benfica op bezoek in de Champions League en de Amsterdammers zijn dan ook vast van plan om een grote stap te zetten in de richting van kwalificatie voor de tweede ronde.

De Amsterdammers zijn sowieso met iets bijzonders bezig, zo ziet ook Hakim Ziyech. "Ja, dat zijn we zeker. Het seizoen is nog lang, maar we zijn op de goede weg om iets bijzonders neer te zetten", vertelt de middenvelder op de persconferentie een dag voorafgaand aan het Champions League duel in eigen huis. "We zijn een hechte vriendengroep. Dat is niet alleen van de buitenkant, dat is echt zo. Iedereen kan goed met elkaar opschieten en heeft veel voor elkaar over."

Op de vraag of het nu of nooit is voor Ajax, antwoordt Ziyech bevestigend. "Nationaal gezien is het best lang dat de club geen prijzen heeft gepakt. Internationaal hebben we twee jaar geleden ook wat neergezet. Maar het gevoel van 'nu of nooit' is er wel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›