Homepage » Eerste elftal » Milde kritiek op Ajax: ''Het had ook een monsterscore kunnen worden''

Milde kritiek op Ajax: ''Het had ook een monsterscore kunnen worden''

( 0 reacties)
Milde kritiek op Ajax: ''Het had ook een monsterscore kunnen worden''

Volgens Kenneth Perez is het verschil tussen PSV en Ajax ten opzichte van de rest van de clubs uit de Eredivisie in jaren niet zo groot geweest. Ajax staat momenteel tweede in de competitie op vijf punten achter PSV.

"De grootste tegenstander van Ajax en PSV zijn ze eigenlijk zelf", laat Perez weten bij Natafelen van FOX Sports. "Het kan zo zijn dat het zo makkelijk wordt dat je te makkelijk gaat denken en arrogant wordt. Dat je denkt: het zal wel loslopen. PSV heeft daar in de eerste negen wedstrijden nog geen last van gehad, ze denderen maar door."

"Ajax heeft daar wel iets meer last van hebben we in een aantal wedstrijden gezien", vervolgt Perez. "Het was schrikbarend dat je tegen sc Heerenveen zo makkelijk kan winnen. En dat een trainer dan kan zeggen: iedereen is heel gebleven, dus dat is een pluspunt. Dat zei je vroeger tegen amateurploegen in de beker. En dat was nu tegen Heerenveen-uit."

Ajax blijft momenteel achter op koploper PSV, ook op doelsaldo. "Ajax heeft zichzelf met het doelsaldo tekort gedaan, want dat kan belangrijk gaan worden. Het had ook een monsterscore kunnen worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›