Homepage » Eerste elftal » ''Of het nu makkelijk wordt voor Ajax? Zeker''

''Of het nu makkelijk wordt voor Ajax? Zeker''

( 0 reacties)
''Of het nu makkelijk wordt voor Ajax? Zeker''

Ajax krijgt een het mogelijk makkelijker tegen Benfica dan de thuiswedstrijd. Dat denkt Valentijn Driessen van de Telegraaf. Volgens hem moeten de Portugezen winnen en zullen ze daarom meer aanvallen en dus ook meer ruimte weg gaan geven.

"Of het nu makkelijk wordt voor Ajax? Zeker", beweert Driessen in het landelijke dagblad. "Dat hebben we ook gezien bij Bayern-uit. Ajax kan verschrikkelijk goed met ruimtes omgaan op het moment dat de ruimtes worden geboden. In Nederland plooit iedereen terug en is het dichthouden tegen Ajax, behalve Willem II dan."

De journalist denkt wel dat Ajax scherp moet blijven. "Het is wel een Portugese ploeg. Ze moeten winnen, maar denken ook: we kunnen ook in de 85e minuut winnen. Ze zullen niet alles open gooien. Ajax heeft meer voetballende kwaliteiten dan Benfica. Je moet spelers met veel beweging hebben. David Neres en Donny van de Beek moeten eigenlijk beiden spelen. Dan valt Dolberg misschien weg, hij is toch wat statischer. Tadic is als spits ook balvast, maar heeft ook diepgang", aldus Driessen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›