Van de Beek kent zijn plek: ''Laat duidelijk zijn: Hakim is geen discussie''

( 0 reacties)
Van de Beek kent zijn plek: ''Laat duidelijk zijn: Hakim is geen discussie''

Donny van de Beek vond het vervelend dat hij aan het begin van het seizoen regelmatig genoegen moest nemen met een wisselrol. De Ajax-middenvelder realiseert zich tevens dat niet elke speler zo maar gepasseerd kan worden. Zo heeft Hakim Ziyech bij Ajax een speciale status. 

"Laat duidelijk zijn: Hakim is geen discussie. Hij is een fantastische speler en een van onze belangrijkste mannen. Die moet gewoon spelen", vertelt Van de Beek in de uitzending Peptalk van Ziggo Sport. Toch vond de 21-jarige middenvelder het uitermate vervelend dat hij een aantal keren buiten de boot viel.  "Iedereen wil voetballen, simpel zat. Op het trainingsveld wil je dan wel wat laten zien en als je er dan in komt ben je wel getergd. Je wil laten zien: hey, ik wil spelen."

De laatste weken is Van de Beek weer verzekerd van een basisplek. Toch is hij niet geheel tevreden. "Ik vind dat het qua spel nog wel beter kan. Er zijn goede wedstrijden, maar ook wedstrijden dat ik denk dat ik veel meer kan laten zien. Als team zitten we goed in ons vel, in een goede flow. In de competitie kunnen we soms nog wel meer brengen. We winnen overtuigend, maar soms heb ik het gevoel dat we nog meer kunnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›