Tadic: ''Als ik een buitenlandse topclub was, had ik het ook wel geweten''

0
Tadic: ''Als ik een buitenlandse topclub was, had ik het ook wel geweten''

Dusan Tadic keerde afgelopen zomer terug in de Eredivisie. De Serviër is bij Ajax een van de routiniers en neemt onder meer Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong op sleeptouw. Tadic is onder de indruk van de talenten.

"Frenkie en Matthijs zijn amazing, hebben zo veel kwaliteiten", zegt Tadic in gesprek met Voetbal International. "Aan de bal zo overtuigend, veelzijdig ook, maar ook tactisch sterk en ze zijn heel slimme jongens. Die hoef je dus echt niet te motiveren, dat gaat bij hen vanzelf."

"Het is puur, en daarom weet ik ook zeker dat ze het heel ver gaan schoppen", vervolgt de aanvaller. "Die gigantisch hoge transferbedragen die nu worden genoemd? Ik kijk er niet van op. Echt niet. Als ik een buitenlandse topclub was, had ik het ook wel geweten. Ze zijn zó goed."

Tadic geniet ook van Hakim Ziyech. "Hakim, haha. Prachtig. Hij is voor mij de pure voetballer, de liefhebber. Maar vergis je niet, hij investeert ook continu in zichzelf om beter te worden. De klik met Hakim was er direct al, we hadden aan een blik genoeg om te weten wat de ander ging doen. En nog altijd. Zoiets had ik in het verleden bij FC Twente met Nacer Chadli. Ook een geweldige speler. Ik ben blij dat Hakim bij Ajax is gebleven en dat we dit jaar wekelijks samen kunnen spelen", aldus Tadic. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›