Tagliafico onvermurwbaar: ''Ik speel met nietjes en als ik moet koppen, doe ik dat''

( 0 reacties)
Tagliafico onvermurwbaar: ''Ik speel met nietjes en als ik moet koppen, doe ik dat''

Nicolas Tagliafico is aanstaande zondag gewoon inzetbaar tegen De Graafschap. De Argentijn liep tegen Bayern München door een karatetrap van Thomas Müller een flinke hoofdwond op, maar ziet geen reden om de wedstrijd tegen de Superboeren aan zich voorbij te laten gaan. 

"Nee, dat kan niet", reageert Tagliafico tegenover Ajax TV. "Ik moet natuurlijk afwachten wie er gaan spelen, maar ik speel met de nietjes, mijn wond en als ik moet koppen, doe ik dat." De linksback geniet ervan dat Ajax zondagmiddag opnieuw in eigen huis speelt. "Met onze eigen aanhang, ons gras, hier voelen we ons thuis. Hier voelen we ons sterk. Maar we moeten overal sterk zijn, net als de laatste wedstrijd."

Voor Ajax staat zondag de wedstrijd tegen De Graafschap op het programma. "Ik heb nog nooit tegen ze gespeeld, want ze zijn dit seizoen gepromoveerd. Maar ook al is het een andere tegenstander, we moeten spelen zoals tegen Bayern. We moeten elke wedstrijd zo spelen, want zo kweek je een winnaarsmentaliteit." 

Tagliafico noemt de wedstrijd tegen De Graafschap cruciaal. De Argentijn stelt dat de wedstrijd tegen de Superboeren belangrijker is dan het Champions League-onderonsje met Bayern München. "Want we staan twee punten achter. Natuurlijk was Bayern München ook belangrijk, maar toen waren we wel al gekwalificeerd. De competitiewedstrijden moeten we zien als finales, net als de wedstrijd van woensdag. Het gat is nog twee punten, er zijn nog veel wedstrijden te spelen en dit mogen we niet meer uit handen geven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›