'Bod van 43 miljoen op Neres, Ajax stelt slechts één voorwaarde'

( 0 reacties)
'Bod van 43 miljoen op Neres, Ajax stelt slechts één voorwaarde'

David Neres lijkt voor een vertrek te staan bij Ajax, nu het Chinese Guangzhou Evergrande in hem geïnteresseerd is. Die club heeft het bod op hem verhoogd naar 43 miljoen euro.

Dat lijkt een bod dat niet te weigeren valt. Ajax-directeur Marc Overmars stelt dan ook slechts één voorwaarde. Diego Lainez moet eerst binnen gehengeld worden, en dan pas mag Neres vertrekken. ''Omdat Ajax er veel vertrouwen in heeft dat Lainez er direct staat, wordt er geen extra vervanger gehaald. Ook al omdat er ook veel wordt verwacht van Vaclav Cerny, die na zijn kruisbandblessure grote stappen maakt, en omdat nieuwkomer Lassina Traoré in Orlando tot dusver een sterke indruk maakt'', zo schrijft De Telegraaf.

In de winterstop van het seizoen 2016/2017 werd nog 'slechts' 12 miljoen voor Neres betaald, waarna hij nu dus een veelvoud van dat bedrag waard is. Dat ondanks zijn vele wisselbeurten de eerste seizoenshelft. Dat is ook de reden dat Neres zelf graag wil vertrekken. ''Neres speelde in de Allianz Arena zijn beste wedstrijd in dienst van Ajax, maar verloor daarna zijn basisplaats en vindt dat hem door Ten Hag onrecht is aangedaan.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›