''Ten Hag stuurde me deze week nog een appje, we hebben een speciale band''

( 0 reacties)
''Ten Hag stuurde me deze week nog een appje, we hebben een speciale band''

Chris David stond jarenlang te boek als een groot talent, maar na een mislukt avontuur in Engeland en enkele zware blessures zat hij in 2017 zonder club. De inmiddels 25-jarige middenvelder werd opgepikt door FC Utrecht. 

Ook zijn dienstverband bij FC Utrecht werd geen succes, maar hij hield er wel een goede vriend aan over.  "Persoonlijk is dat tegengevallen, natuurlijk. Je wilt in het eerste spelen en laten zien wat je kan. Natuurlijk heeft de trainerswissel impact gehad, maar daar wil ik niet alle schuld op afschuiven", stelt David, die Erik ten Hag in de winterstop de overstap naar Ajax zag maken. Onder zijn opvolger Jean-Paul de Jong kreeg David weinig kansen. 

Met Ten Hag heeft David nog steeds een uitstekende relatie. "Ten Hag is een fantastische trainer en een speciale man", aldus de middenvelder tegenover Voetbalzone. "Voor mij persoonlijk is hij een van de beste trainers die ik heb gehad. Ik ben ervan overtuigd dat hij in Europa een toptrainer zal worden", zegt David, die eerder in de jeugdopleiding van FC Twente al samenwerkte met Ten Hag.

"Het is geen verrassing dat hij het nu goed doet bij Ajax", vervolgt David. "Misschien had het wat tijd nodig, maar dat is niet zo gek. Hij stuurde me toevallig deze week nog een appje, waarin hij schreef dat clubs hem konden bereiken als ze wilden weten wat voor persoon ik ben en dat ik hem altijd kon bereiken als er iets is. Dat doet me enorm goed, we hebben een speciale band.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›