Verbazing over transferwaarde Wöber: ''Het verschil is krankzinnig''

( 0 reacties)
Verbazing over transferwaarde Wöber: ''Het verschil is krankzinnig''

Ajax heeft dit seizoen op zowel nationaal als internationaal podium grote indruk gemaakt. Daarom staan de spelers van de Amsterdammers in grote belangstelling van clubs uit het buitenland. Zelfs wisselspelers worden fel begeerd. 

Zo staat Max Wöber, die in Amsterdam als stand-in van Tagliafico en Blind fungeert, mogelijk voor een transfer naar Sevilla. De Oostenrijker is volgens FOX Sports-commentator Vincent Schildkamp een betrouwbare kracht. "Wöber heeft het in de wedstrijden waar een beroep op hem werd gedaan heel behoorlijk gedaan", meent Schildkamp bij Voetbalpraat. "Het is een betrouwbare vervanger, een groot talent. Kennelijk staat hij hoger in de pikorde dan Perr Schuurs, die ze ook gehaald hebben."

Sevilla zou bereid zijn veertien miljoen neer te tellen voor Wöber. Mark van Rijswijk verbaast zich daarover. "Het is bizar wat het succes doet met de waarde van de spelers. Ajax presteert goed in Europa, waardoor er bedragen aan spelers worden gekoppeld... Overal komt een nul achter. Je kan het misschien niet vergelijken, maar Isimat gaat voor een paar ton weg en Wöber voor veertien miljoen. Het verschil is krankzinnig. Dit terwijl Isimat een paar keer kampioen is geworden."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›