Ten Hag baalt door mislopen Lainez: ''We hebben alles goed gedaan denk ik''

( 0 reacties)
Ten Hag baalt door mislopen Lainez: ''We hebben alles goed gedaan denk ik''

Diego Lainez heeft op het allerlaatste moment gekozen voor Real Betis in plaats van Ajax. Erik ten Hag, trainer van Ajax baalt van het mislopen van het Mexicaanse talent.

“Dat is teleurstellend voor heel veel mensen die er hard en goed aan gewerkt hebben", aldus Ten Hag over het afketsen van de transfer tegenover VTBL. "Wij waren er honderd procent van overtuigd dat dit een speler voor Ajax voor de toekomst zou zijn. Als dat dan niet lukt, is dat teleurstellend."

Real Betis deed een ultieme poging en slaagde. "Maar dat gebeurt weleens in de transferwindow. Wij schaken natuurlijk op meerdere borden. Dan moet je het verleggen en verder werken aan andere spelers waarvan wij overtuigd zijn dat ze bij kunnen dragen aan een succesvol Ajax."

Of Ajax de volgende keer anders te werk moet gaan denkt Ten Hag niet. “Ik denk dat we alles goed hebben gedaan, maar de speler heeft meerdere keuzes. Wij denken dat Ajax de beste keuze zou zijn, want Ajax heeft het in de vingers om talenten verder te begeleiden en goed op te leiden voor het allerhoogste niveau in de wereld. Hij maakt een andere keuze, dat is zijn goed recht."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›