Frenkie de Jong: ''Mijn vriendin vroeg of ze het op Instagram kon zetten''

0
Frenkie de Jong: ''Mijn vriendin vroeg of ze het op Instagram kon zetten''

Frenkie de Jong is één van de meest gewilde spelers op de Europese transfermarkt van dit moment. Dat betekent ook dat met vakanties nagedacht moet worden over de geplaatste foto's, zo weet zijn vriendin inmiddels.

De Jong reageert bij FOX Sports op een foto die zijn vriendin plaatste vanuit Parijs. ''Nee, nee, ze was met een vriendin in Parijs. Maar ze was ook met een vriendin in Londen en ze is met een vriend in Barcelona geweest", begint De Jong. "Ik was in de zomer ook op vakantie in Barcelona en toen dachten mensen ook dat ik naar Barcelona ging. Maar dat is niet zo."

De huidige geruchten waren dan ook voer voor discussie in huize De Jong. "Ze vroeg ook nog aan me of ze het wel op Instagram kon zetten, omdat er toch geruchten zijn. Toen zei ik: waarom niet? Het is niet zo dat er nooit iemand een stedentrip maakt naar Parijs."

De Jong heeft zelf nog geen duidelijkheid over zijn toekomst gegeven. "Weet ik al waar ik naartoe ga? Ik ga geen gehaaste beslissing nemen, maar ik heb het liefst wel redelijk snel duidelijkheid", aldus De Jong, die twijfelt om die beslissing openbaar te maken. "Ik weet niet of ik het dan ook bekend ga maken aan het publiek."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›