Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

Wöber kreeg advies van oud-Ajacied: ''Hij zei me dat dit de juiste stap was voor mij''

( 0 reacties)
Wöber kreeg advies van oud-Ajacied: ''Hij zei me dat dit de juiste stap was voor mij''

Maximilian Wöber werd donderdag gepresenteerd bij Sevilla FC. De Oostenrijker speelt eerst een halfjaar op huurbasis in Zuid-Spanje, om in de zomer voor 10,5 miljoen definitief te worden overgenomen. 

Op de presentatie laat Wöber weten gemotiveerd te zijn om zich in Sevilla van zijn beste kant te laten zien. "Ik ben jong, maar kwaliteit is niet afhankelijk van leeftijd. Ik ben klaar voor deze uitdaging. Het is duidelijk dat ik me moet ontwikkelen, maar ik weet zeker dat ik het hier heel goed kan gaan doen", zei Wöber, geciteerd door SoccerNews

Wöber werd in zijn keuze voor Sevilla FC geadviseerd door oud-Ajacied Julien Escudé. "Hij zei me dat dit de juiste stap was voor mij en dat het een fantastische stad en een fantastische club is. Het is heel belangrijk dat ik Spaans ga leren en elke wedstrijd alles geef."

"Sevilla is nog altijd een grotere club dan Ajax", vervolgt Wöber, geciteerd door Marca. "Dit is een grote stap voor mij. Het is een geweldige uitdaging om in de beste competitie ter wereld te spelen. Ik ga proberen een plekje bij de eerste elf te bemachtigen en mijn beste spel te laten zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›