Lamprou baalt: ''Ik had liever op tijd gehoord dat ik zou gaan spelen''

( 0 reacties)
Lamprou baalt: ''Ik had liever op tijd gehoord dat ik zou gaan spelen''

Kostas Lamprou mocht zondag tegen SC Heerenveen weer eens in de basis beginnen bij Ajax. De doelman moest vier doelpunten incasseren en hierdoor speelde Ajax met 4-4 gelijk.

"Het is natuurlijk niet de ideale voorbereiding, maar het is nu eenmaal zo. André is de eerste keeper en wilde er alles uithalen, maar dat is niet gelukt. Ik had liever op tijd gehoord dat ik zou gaan spelen, maar ja...", begint Lamprou tegenover FOX Sports.

Lamprou denkt niet dat SC Heerenveen een strafschop verdiende. "Natuurlijk ben ik te laat en raak ik hem, maar hij kan niks met de bal doen", analyseert hij. "Het is heel goed dat de VAR er tegenwoordig is, maar het lijkt wel alsof je geen contact meer mag maken met elkaar."

"Het beste was natuurlijk als ik de bal klemvast had gehad, want dan praat niemand er meer over. Nu is er contact in de vijf meter. Ik wil hem blokken. Hij (Lammers, red.) komt eerst, maar de bal springt vijf meter van hem af. Het is niet dat hij door mij niet kan scoren. De bal gaat niet eens naar het doel. Daarom vind ik het geen strafschop. Maar ik kan me voorstellen dat anderen het wel een penalty vinden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›