Gemengde gevoelens bij PSV: ''Achteraf hadden wij verder uit kunnen lopen''

( 0 reacties)
Gemengde gevoelens bij PSV: ''Achteraf hadden wij verder uit kunnen lopen''

PSV verspeelde gisteren in de slotminuten twee punten tegen FC Emmen en daardoor kon Ajax de koppositie overnemen. In een knotsgekke wedstrijd wisten die echter niet te winnen van SC Heerenveen.

PSV stond 2-0 voor in Drenthe, maar die voorsprong werd niet vastgehouden. Nicklas Pedersen scoorde twee doelpunten in de slotfase en daarmee eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Luuk de Jong baalde van de instelling bij zijn ploeg. ''Eigenlijk al vanaf de 0-2 gingen we te veel ruimte weggeven. We gaven Emmen het gevoel dat er nog wat te halen viel. Dat mag natuurlijk nooit. In die bijna vijf jaar bij PSV heb ik niet eerder gelijkgespeeld na een 2-0 voorsprong'', vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De spelers uit Eindhoven zagen in de spelersbus hoe de Amsterdammers gelijkspeelden en daardoor behoudt PSV de koppositie. ''We waren ongeveer bij Arnhem toen de 4-4 viel in de Arena. Wat je dan denkt? Ja, van alles. Vooral ongeloof hoe alles loopt op zo'n eerste zondag na de winterstop. Maar je baalt ook meteen van de kans die je zelf hebt laten liggen. Ik bedoel: achteraf hadden wij ook verder uit kunnen lopen en vier punten op Ajax voor kunnen staan.'' 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›