Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

Lammers helpt PSV tegen Ajax: ''Heb mijn telefoon nog niet geopend''

( 0 reacties)
Lammers helpt PSV tegen Ajax: ''Heb mijn telefoon nog niet geopend''

Sam Lammers wordt dit seizoen van PSV gehuurd door SC Heerenveen. Uitgerekend hij scoorde twee keer tegen Ajax en zorgde ervoor dat de Eindhovenaren alsnog bovenaan staan in de eredivisie. 

De ploeg van Mark van Bommel gaf op bezoek bij FC Emmen een voorsprong uit handen en daardoor namen de Eindhovenaren slechts een punt mee naar huis. Als de Amsterdammers zouden winnen van SC Heerenveen zouden ze koploper zijn op basis van doelsaldo. De wedstrijd tussen de hoofdstedelingen en de Friezen eindigde in een 4-4 gelijkspel en daarin had Lammers dus een groot aandeel. 

''We hoorden tijdens de warming-up het gejuich van de tribunes. Het Ajaxpubliek ging behoorlijk tekeer. Voor ons was dat een extra stimulans'', vertelt hij in de Leeuwarder Courant. De aanvaller zorgde er dus voor dat PSV nog steeds bovenaan staat en daar reageerde hij gisteren kort na de wedstrijd op. ''Ik heb mijn telefoon nog niet geopend. Ik vind het vooral mooi voor Heerenveen. We pakken een punt na een goede wedstrijd bij Ajax. Dat is het belangrijkste."

Heerenveen en Ajax hadden gisteren een echt voetbalgevecht en dat bleef uiteindelijk onbeslist. De Amsterdammers kwamen op een 3-1 voorsprong voor rust en toen miste Dusan Tadic een strafschop. In de tweede helft klapten de Friezen er bovenop en daarvoor werd de ploeg in de blessuretijd beloond door een doelpunt van Kik Pierie. ''We kregen nog een corner en dan weet je: dit is een kans. Als-ie er dan invliegt... Wat een ontlading. Echt, zo mooi."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›