''Een procentje minder mogen de spelers niet van elkaar accepteren''

( 0 reacties)
''Een procentje minder mogen de spelers niet van elkaar accepteren''

Erik ten Hag werd voor de winterstop de hemel in geprezen, maar inmiddels is de sfeer wat omgedraaid in de hoofdstad. De ploeg verloor al vijf punten na de winterstop en dat doet pijn. 

De ploeg speelde in een knotsgekke wedstrijd gelijk tegen SC Heerenveen en daarna werd er ruim verloren van Feyenoord. Afgelopen weekend werd er wel weer overtuigend gewonnen van VVV Venlo, maar daardoor is die pijnlijke nederlaag nog niet vergeten. ''Die 6-0 is wel de bevestiging van wat we moeten doen, wat er nodig is, welke investeringen de spelers moeten doen en welke bereidheid ze aan de dag moeten leggen om een resultaat te halen'', zegt de trainer tegen De Telegraaf.

Als alle spelers zo spelen als tegen de Venlonaren, dan staat er een geweldig team. ''Dan kunnen we een heel hoog niveau halen. Een procentje minder mogen de spelers niet meer van elkaar accepteren. Ook tegen Heerenveen en Feyenoord waren we in balbezit bij vlagen goed, maar voetbal heeft meer elementen. In het verdedigende lieten we dingen liggen, met name in de restverdediging'', aldus Ten Hag.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!