Zwakke plek bij Real Madrid: ''Dat biedt mogelijkheden voor Mazraoui''

( 0 reacties)
Zwakke plek bij Real Madrid: ''Dat biedt mogelijkheden voor Mazraoui''

Ajax neemt het op tegen Real Madrid in de Champions League en dat wordt een lastige wedstrijd. Henk Spaan noemt het sterkste en het zwakste punt van de Madrilenen op. 

In Het Parool laat hij zich kritisch uit over verdediger Marcelo. ''Die staat linksback, maar bekommert zich niet meer om zoiets triviaals als een rechtsbuiten. Daar heeft Marcelo geen zin in. Aan diepgaande tegenstanders heeft Marcelo een broertje dood. Laat ze lekker hun gang gaan als ze zo nodig achter zijn rug om willen wegsneaken. De dagen dat Marcelo zich om diepgaande, lopende mensen placht te bekommeren liggen ver achter hem. Met andere woorden: achter Marcelo ligt ruimte, wat mogelijkheden biedt voor Mazraoui."

Marcelo was de afgelopen jaren wereldtop en werd door iedereen de hemel in geprezen, maar inmiddels is dat niet meer zo. Het lijkt wel of hij geruild heeft met Karim Benzema, want de spits krijgt steeds meer waardering. "Waarschuwing: net als Van Persie laat Benzema zich met een zekere regelmaat wegzakken uit de spits en net als Van Persie is hij in topvorm. Door zijn beweeglijkheid is hij moeilijk te bespelen. Na de loting dacht ik nog dat Bale de uit te schakelen man was. Voortschrijdende inzichten wijzen nu naar Benzema."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›