Drost geniet na van stunt: ''Of ik even goed ben als Bale?''

( 0 reacties)
Drost geniet na van stunt: ''Of ik even goed ben als Bale?''

Heracles Almelo slaagde er zaterdagavond in om te stunten op bezoek bij Ajax. Jesper Drost merkte dat zijn ploeggenoten en hij de Amsterdammers al vanaf het eerste fluitsignaal in de tang hadden.

"Vooral de eerste paar minuten waren bepalend", stelt Drost in gesprek met VoetbalPrimeur. "Het geeft heel veel energie als je ze afjaagt en als ze fouten gaan maken. Vooral in de eerste helft kregen we daar heel veel kansen uit."

"Zij wisten het allemaal niet meer, dat voel je dan gewoon aan", gaat Drost verder. "We hebben er veel kracht in moeten stoppen door iedere keer te sprinten en te jagen. Maar ik denk ook dat deze speelwijze uiteindelijk meer oplevert."

Dat Ajax na de blamage tegen Heracles een mogelijk nog moeilijkere  Champions League-wedstrijd met Real Madrid wacht, realiseert ook Drost zich. "Of ik even goed ben als Bale? Een twee drie, dacht het niet! Zo realistisch ben ik wel. Ajax moet gewoon doen wat ze Europees al hebben laten zien, daar was ik van onder de indruk. De wedstrijd van vandaag gauw vergeten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›