Varela stelt doelen: ''Dan is het seizoen pas geslaagd''

( 0 reacties)
Varela stelt doelen: ''Dan is het seizoen pas geslaagd''

Ajax versterkte zich kort voor het sluiten van de transfermarkt nog met doelman Bruno Varela. De 24-jarige goalie komt op huurbasis over van SL Benfica. 

"Toen ik van mijn team hoorde dat Ajax een optie was, was ik echt heel, heel blij. Ik zat al bij een grote club. Toen kwam de kans om bij een even grote club te spelen, daar was ik heel blij mee", begint Varela tegenover AT5

De Portugees voelt zich op zijn plek in Nederland. "Amsterdam staat bekend als een gezellige stad. Het is een mooie stad en leuk om te wonen. Ik heb al meerdere keren door de stad gelopen, toen heb ik ook naar huizen gekeken", zegt Varela, die bovendien al de nodige contacten legde. "Ik heb hier Portugese vrienden waar ik in mijn vrije tijd mee omga. Ik heb ook afgesproken met de keeper van Vitesse. Eduardo, ook een Portugees. Hij kwam naar Amsterdam."

Hoewel Varela pas sinds kort voor Ajax speelt, weet de doelman dat het bij de Ajax-supporters maar om één ding te doen is. "Het seizoen is pas geslaagd als Ajax kampioen wordt. Dat zeg ik omdat dat belangrijk is voor de club en voor de spelers. Ongeacht wie er speelt. We willen allemaal het beste voor de club. (...) Kampioen worden staat op één."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›