Wormuth trots: ''De omstandigheden voor Ajax waren niet goed''

( 0 reacties)
Wormuth trots: ''De omstandigheden voor Ajax waren niet goed''

Heracles Almelo won zaterdag met 1-0 van Ajax. Frank Wormuth, trainer van de Heraclieden is blij met de driepunter tegen de nummer twee van de Eredivisie.

"Aan het begin kwamen we ze tegen toen ze nog in de Champions League-voorronde zaten", analyseert Wormuth de wedstrijden tegen Ajax voor de camera's van FOX Sports. "Dat was een gunstige situatie voor ons."
 
"Ook nu waren de omstandigheden voor Ajax niet goed, met de resultaten tegen Heerenveen en Feyenoord in het achterhoofd", vervolgt de Duitse oefenmeester van Heracles. "Dan zitten ze niet lekker in hun vel. Daarnaast spelen ze natuurlijk nog tegen Real Madrid op woensdag. Het zijn ook mensen, die gaan dan ook denken van: 'Ah, kunstgras, dat wordt niet fijn'. Dan brengen wij ook nog eens zo'n soort wedstrijd. Dan komt zo'n zege er wel."
 
Wormuth was blij met het optreden van zijn ploeg. "Het had vandaag alles met moed te maken. We spelen wel vaker met risico naar voren, maar vandaag hadden we niks te verliezen en deden we het alsnog. We hebben alles eruit gehaald wat er in zat, daar ben ik heel trots op."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›