Swart vernietigend: ''Ajax was dramatisch en niemand stond op''

( 0 reacties)
Swart vernietigend: ''Ajax was dramatisch en niemand stond op''

De teleurstelling na het verlies van Ajax in Almelo was enorm. Ook mister Ajax Sjaak Swart kon twee dagen na de nederlaag zijn teleurstelling niet verbergen.

In het programma Alles op Swart van AjaxPrimeur haalt hij hard uit naar zijn club."Ik moet zeggen dat ik heel teleurgesteld ben over de prestatie van Ajax dit weekeinde. Als je ziet en weet dat je tegen Heracles punten hebt verspeeld in het begin van het seizoen en het jaar ervoor ook hebt verloren.. Dan moet je erop gebrand zijn om deze wedstrijd te winnen. Je weet dat het lastig wordt, maar je moet winnen. Het is ongelooflijk dat Ajax dan verloren heeft."

"Hoe kan dat nou?" vraagt de oud-voetballer zich hardop af "Je gaat naar voetballen, je moet winnen en dan zo'n inzet en zo zwak gespeeld. Ongelooflijk. Vooral voor rust, je wordt gewoon weggespeeld. Dan kun je ook 2-0 of 3-0 achter komen, door je eigen fouten. Niet omdat zij zo goed spelen. Ajax was dramatisch en er stond er niet één op die nou eens de leiding nam in het veld. Dan kun je het in de tweede helft nog goed maken. Ik heb totaal niets gezien van dit Ajax en dat vind ik heel zwak.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›