De Kogel financieel gesteund door Ziyech: ''Hij heeft een groot hart''

( 0 reacties)
De Kogel financieel gesteund door Ziyech: ''Hij heeft een groot hart''

Hakim Ziyech heeft Leon de Kogel een financieel steuntje in de rug gegeven. Dat vertelt de oud-spits van FC Utrecht en Go Ahead Eagles tegenvoer de NOS. De Kogel raakte een halfjaar terug zwaar gewond bij een auto-ongeluk op Malta. 

Door de torenhoge ziekenhuiskosten op Malta kwam De Kogel ook nog eens in de financiële problemen.  Om De Kogel een financieel steuntje in de rug te geven, begon een FC Utrecht-fan een inzamelingsactie voor de spits die vermoedelijk nooit meer kan voetballen. 

De inzamelingsactie leverde een bedrag van 24.000 euro op. De Kogel kreeg dat bedrag voor aanvang van de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles uitgereikt uit de handen van FC Utrecht-fans.

Toen Hakim Ziyech van de inzamelingsactie voor De Kogel hoorde, wilde ook hij een duit in het zakje doen. "Hij vertelde dat hij het heel erg vond wat er met mij is gebeurd en zei dat hij het bedrag wilde aanvullen, zodat ik door kan met mijn toekomst", vertelt De Kogel. "Ziyech is niet alleen de beste speler van de Eredivisie, maar ook iemand met een heel groot hart. Dit zal ik mijn hele leven bij me dragen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!