Huntelaar blikt terug: ''Er werd daar gewoon Nederlands gepraat''

( 0 reacties)
Huntelaar blikt terug: ''Er werd daar gewoon Nederlands gepraat''

Voor Klaas-Jan Huntelaar is het Champions League-tweeluik met Real Madrid extra speciaal. Het betekent voor de 35-jarige aanvaller namelijk een weerzien met zijn oude club. Huntelaar stond in 2009 een halfjaar onder contract bij De Koninklijke. 

Hij speelde in Madrid samen met vijf andere Nederlanders: Wesley Sneijder, Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Ruud van Nistelrooij en Royston Drenthe. "Echt lachen. In de kleedkamer werd er gewoon Nederlands gepraat. Op het veld stonden nuchtere Hollanders, maar het Spaanse publiek, daar was niks nuchters aan. Een enorme hoeveelheid temperament zit daarin", blikt Huntelaar terug op Ajax.nl.

De geroutineerde Ajacied had het in zijn halfjaar in Madrid prima naar zijn zin. "Ja, branie en lekker aanvallen, heerlijk. Dat is het mooiste wat er is. Bovendien heb je ook echt wat gepeperde types in een team nodig", vindt Huntelaar, die denkt dat Ajax daar op het moment wel over beschikt.

"Nico Tagliafico bijvoorbeeld, is echt een mannetjesputter. Andre Onana heeft ook volop power", meent Huntelaar, die uitkijkt naar de ontmoeting met Real Madrid. "Wat het gaat worden? Daar zeg ik niks over. Niet uit bijgeloof, maar ik wil Real niet scherper maken dan dat ze al zijn. Laat ze ons maar onderschatten."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!