Onana krijgt steun van Courtois: ''Dat gaat soms een keer mis''

( 0 reacties)
Onana krijgt steun van Courtois: ''Dat gaat soms een keer mis''

André Onana kan op de steun van Real Madrid-doelman Thibaut Courtois rekenen. De Belg neemt het op voor de Ajax-goalie die in de uitwedstrijd met Heracles Almelo nadrukkelijk in de fout ging.

"Onana heeft de laatste tijd wat pech gehad. Dat is het risico wanneer je bij een club speelt die altijd wil opbouwen van achteruit", vertelt Courtois, geciteerd door Voetbal International, op de persconferentie in aanloop van de CL-ontmoeting met Ajax. "Dat gaat soms een keer mis, maar ik vind Onana een geweldige keeper die cruciaal is geweest voor de ontwikkeling van dit Ajax."

Ook over de rest van de Ajax-selectie is Courtois louter positief. "Ajax heeft een zeer goede ploeg met heel veel jong talent", meent de Belgische goalie. "Wij zullen op onze hoede moeten zijn, zeker voor spelers als Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Ajax gaat het ons ongetwijfeld heel moeilijk maken, maar wij hebben meer ervaring en zullen alles geven. Van onderschatting is bij niemand van Real Madrid sprake."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!